Stanový tábor

Naša lodenica sa nachádza na ľavom brehu rieky Hron, na jednom z jej najkrajších, celoročne splavných úsekov. Lodenica je vybavená tak, aby splnila Vaše potreby po celodennom splave alebo len ako príjemná zástavka počas Vášho putovania po rieke. 

Na lodenici máte k dispozícii niekoľko možností športového vyžitia, a to plážový volejbal, stolný tenis a dostatočný priestor pre iné loptové hry. Vaše ratolesti majú k dispozícii preliezačky, lezeckú stenu, pieskovisko, trampolínu a množstvo priestoru pre svoje hry.

Je tu možnosť osvieženia sa v bufete, kde nájdete teplé a studené nápoje všetkého druhu ako aj niečo malé na zahryznutie. Okrem klasických pochutín nájdete u nás vynikajúce nakladané hermelíny, tlačenku, utopence a na raňajky vám uvaríme aj párky. Od júna do konca augusta si môžete u nás pochutiť aj na teplých jedlách.

Ak by ste si chceli niečo navariť sami, k dispozícii máte plynový sporák, grily ako aj otvorené ohniská (drevo a ražne máte k dispozícii, sú v cene ubytovania).

Pokiaľ sa rozhodnete u nás zostať cez noc, budete mať možnosť zažiť posedenie pri táboráku, na ktoré budete iste dlho spomínať. U nás ubytovaní majú v cene všetky vymoženosti našej lodenice. Po pristátí si budú môct vybrať miesto, kde chcú rozbaliť svoj stan, alebo širák. Majú možnosť previesť osobnú hygienu v sprche, ktorá je pri slnečnom dni aj celkom teplá. Splachovacie WC a teplá voda, ako aj pitná voda v celom areály sú už samozrejmosťou.

dlho, prípadne sucho, stačí sa presunúť do občerstvovacieho priestoru t.j. k bufetu, kde nudou ani smädom nezahyniete.

NOVINKA PRE,, TÁBORNÍKOV“

Ste väčšia skupina a máte u nás miesto na prespanie ,ktoré Vám prirástlo k srdcu ? Podľa zobrazenej MAPY a názvu ,, fleku“ sa Vám ho budeme(v rámci našich možností) snažiť ,,ZABEŠTELOVAŤ“ /slov. zarezervovať/.

Rezervácia táboriska